Forum Klasowe :)
nom. racja racja trzeba sie uspokoic powstrzymac downa przynajmniej na tej jednej lekcjii ;P
a co do kategorii... Muzykaaa !! xDD , Ściągi , Zadania domowe itp. , Uwagi dot. forum , Hydepark , standardowo
Sandra napisał:
Nie wiem, czy mogę tu... ale trudno. Innego wyjścia nie widzę ;P w każdym razie liczę na to (i pewnie nie tylko ja, bo Ola tez) ze napiszecie tutaj co myślicie o naszym pomyśle. Mam nadzieje, ze nie tylko nam zależy na tym, ażeby nie trzeba było uczyć się na bieżąco z geografii, a na lekcji z panią Małek była normalna atmosfera :> Oby dwie liczymy na Was ;]
PS. Piszcie.. a nie zaglądajcie tylko
ZNOWU TEN SAM PROBLEM .... TAK CIEZKO NOWY TEMAT ZALOZYC ?
VALO napisał:
Sandra napisał:
Nie wiem, czy mogę tu... ale trudno. Innego wyjścia nie widzę ;P w każdym razie liczę na to (i pewnie nie tylko ja, bo Ola tez) ze napiszecie tutaj co myślicie o naszym pomyśle. Mam nadzieje, ze nie tylko nam zależy na tym, ażeby nie trzeba było uczyć się na bieżąco z geografii, a na lekcji z panią Małek była normalna atmosfera :> Oby dwie liczymy na Was ;]
PS. Piszcie.. a nie zaglądajcie tylkoZNOWU TEN SAM PROBLEM .... TAK CIEZKO NOWY TEMAT ZALOZYC ?
Przepraszam Cie Karol bardzo :>
Hmm.. Ci co "najbardziej rozgadani" nie biorą udział w dyskusji widze :> Znowu najbardziej aktywne te same osoby co na starym forum.. chociaz zalogowanych uzytkownikow juz tu wiecej niz 4. Nawet pod postacia jakis tajemniczych nickow....
garbus napisał:
mam zapytanie.Czemu to forum takie biedne jest?:d
Chcesz to sie nim mozesz zajac ;>
p.s
hahaahahh zajebista mieszkanka pomyslow jedni o sprawdzianie drudzy o ciastkach jeszcze inni o tematach
Myślę, że to dobry pomysł z tymi przeprosinami i staraniami poprawy
brawo dziewczyny ^^
Ciekawe tylko, czy babka z gery na to pójdzie... dziwny charakter ma.
Nowy użytkownik
uwazamz,e facet z geografi jest do dupy i predzej czy pozniej bede wredna wiec..jezeli okaze sie,ze z geografia nie wypali..to przepraszam albo nie!! Spokój i cisza! co do reszty lekcji jutro PP! macie sie nauczyc i maja byc 5, co do poprawy z bioli, nie ide! poprstu PIERDOLE! dla nie usiwadominnych, mam wpierdol po wywiadówce...uf..znajdzie se nowa przewodniczaca albo ego!.. moze SUS? Bo On tak na barze ladnie buja pupica!!